Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Gifler med kulmulefilet og hjemmelavet tomatpesto

Gifler med kulmulefilet og hjemmelavet tomatpesto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 16 stk.
FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Kulmule

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Gifler med kulmulefilet og hjemmelavet tomatpesto, billede 4 Gifler med kulmulefilet og hjemmelavet tomatpesto, billede 1 Gifler med kulmulefilet og hjemmelavet tomatpesto, billede 2 Gifler med kulmulefilet og hjemmelavet tomatpesto, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
25 gram Gær
75 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
450 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 dl. Yoghurt naturel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
100 gram Soltørrede tomater i olie 1 soltørret tomat vejer ca. 10 gram.
100 gram Oliven. grønne. uden sten. i saltlage
100 gram Feta. 40+
0.5 Rød chilipeber
2 spsk. Kapers
1 spsk. Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 spsk. Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
400 gram Kulmulefilet uden skind
   
  Pensling:
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
evt. Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
   
   
Opskrift:
Lunkent vand og gær røres sammen.

Margarinen smuldres i melet til det virker som revet ost. Vand/gær, ymer, æg og salt tilsættes, og dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning ca. 30 min.

De opblødte tomater, oliven, feta og kapers blendes. Tomatpure, basillikum hældes ved sammen med fisken. Det hele køres sammen til en pure.

Smages til med salt og peber.

Dejen slåes ned og deles i to. Udrulles i to cirkler som hver deles i 8 trekanter.

Fiskepureén smøres på dejen og trekanterne rulles sammen ud-fra-og-ind til små horn. Stilles med spidsen nedad og efterhæver 10 min.

Giflerne pensles med æg og drysses evt. med lidt basillikum.

Bages i ved 200 grader C. alm. ovn 20-25 min.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 22598 gange,
og udskrevet 179 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 14591 (3474 kcal)
KJ pr. stk. 911 (217 kcal)
Vægt ialt 1627 gram
Vægt pr. stk. 101 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 896 KJ (213 kcal)
Protein 9.8 gram
Fedt 9.5 gram
Kulhydrat 23.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu