Gifler med kulmulefilet og hjemmelavet tomatpesto næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 16 stk.
Ingredienser:
  Dej:
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
25 gram Gær, frisk
75 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
450 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 dl. Yoghurt naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
100 gram Soltørrede tomater i olie 1 soltørret tomat vejer ca. 10 gram.
100 gram Oliven. grønne. uden sten. i saltlage
100 gram Feta. 40+
0.5 Rød chilipeber
2 spsk. Kapers 1 spsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
1 spsk. Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 spsk. Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
400 gram Kulmulefilet uden skind
   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
evt. Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
   
   
Energi:
KJ total 14621 (3481 kcal)
KJ pr. stk. 913 (217 kcal)
Vægt ialt 1645 gram
Vægt pr. stk. 102 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 888 KJ (211 kcal)
Protein 9.7 gram
Fedt 9.4 gram
Kulhydrat 22.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)