Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Italiensk tunfiskeret ( Stegeso )

Italiensk tunfiskeret ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
1.5 ds.tunfisk i olie
150 g.spaghetti
3 æg
1.25 dl.fløde
1 grøn peber
1 spsk.hakket persille
 salt
 peber
125 g.champignon
 citronsaft
 


Opskrift:

Kog spaghettien og lad vandet løbe af. Skær den ud i småstykker. Bland den med den mosede tunfisk, de sammenpiskede æg og fløden. Kom hakket persille og grofthakket grøn peber i sammen med skiveskårne champignon. Smag det til med salt, peber og citronsaft. Kom det hele i den gennemfugtede stegeso beregnet til fisk. Bag denne ret i ca. 1 ¼ time ved 170 grader. Der kan drysses rasp eller reven ost på den, før den bages. Skal overfladen være rigtig gylden, tages låget af de sidste 5-10 minutter, før retten er færdig. Spis grøn salat til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10916 gange,
og udskrevet 271 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu