Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hornfiskeruller ( Stegeso )

Hornfiskeruller ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1-2 hornfisk
 persille
50 g.smør eller margarine
2.5 dl.vand
 salt
1 spsk.eddike
4 peberkorn
1 laurbærblad
 
Opskrift:
Køb hornfisken udbenet eller udben den selv og skær den i stykker på ca.6 cm.’s længde. Pil de største stilke af persillen og hak den groft. Bland den med smør og lidt salt og læg dette fyld på fiskens inderside. Rul stykkerne sammen og hold dem fast med kødpinde eller tandstikker. Anbring fiskerullerne i den gennemfugtede stegeso. Hæld vand og eddike ved og kom peberkornene i. Øverst lægges laurbærbladet. Kog fisken i ca. ½ time ved 200 grader. Hæld fiskesuppen fra, fjern peberkornene og jævn den, før den igen hældes over fisken. Hvide kartofler spises til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8881 gange,
og udskrevet 178 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu