Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fyldte sild ( Stegeso )

Fyldte sild ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
8-10 sild
 persille eller dild
 rasp
50 g.smør
 
Opskrift:
Rens sildene og udben dem. Fyld dem med små persillekviste eller dild blandet med salt og smør og luk dem sammen med en kødpind eller en tandstikker. Læg sildene i den gennemfugtede stegeso. Drys salt og rasp på. Fyldet kan også være smør rørt sammen med en torskerogn, sennep eller tomatpure. Sildene mørner under låg ved 220 grader i ca. 40 minutter. Spis hvide kartofler til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8562 gange,
og udskrevet 214 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu