Ål i dildsauce (Stegeso)

Ål i dildsauce (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Ål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
750 g.ål
1 dl.hvidvin
1 dl.bouillon
 salt
 peber
1 løg
 dild
1 citron
1 spsk.hvedemel
1 dl.fløde
 
Opskrift:
Skær den rensede fisk ud i passende stykker og læg dem i den gennemfugtede stegeso. Kom finthakket løg i. Hæld hvidvin og bouillon over og drys med salt og peber. Kog fisken ved 200 grader i ca. 45 minutter. Kogetiden er helt afhængig af ålens tykkelse. Hæld væden fra og jævn den med mel udrørt i fløden. Smag saucen til med masser af friskklippet dild, citronsaft og evt. lidt sukker. Hæld saucen tilbage i gryden og lad fisken stå i ovnen, til alt er gennemvarmet. Hertil kan der spises hvide kartofler og en grøn salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6488 gange,
og udskrevet 156 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu