Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ål i dildsauce ( Stegeso )

Ål i dildsauce ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Ål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
750 g.ål
1 dl.hvidvin
1 dl.bouillon
 salt
 peber
1 løg
 dild
1 citron
1 spsk.hvedemel
1 dl.fløde
 


Opskrift:

Skær den rensede fisk ud i passende stykker og læg dem i den gennemfugtede stegeso. Kom finthakket løg i. Hæld hvidvin og bouillon over og drys med salt og peber. Kog fisken ved 200 grader i ca. 45 minutter. Kogetiden er helt afhængig af ålens tykkelse. Hæld væden fra og jævn den med mel udrørt i fløden. Smag saucen til med masser af friskklippet dild, citronsaft og evt. lidt sukker. Hæld saucen tilbage i gryden og lad fisken stå i ovnen, til alt er gennemvarmet. Hertil kan der spises hvide kartofler og en grøn salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 5605 gange,
og udskrevet 124 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu