Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rømerål ( Stegeso )

Rømerål ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Ål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
750 g.ål
1 løg
1 gulerod
1 porre
1 knsp.timian
1 knsp.salvie
4 dl.hvidvin
 salt
 hvedemel
 persille
 
Opskrift:
Skær den rensede ål i mindre stykker og læg dem i den gennemfugtede stegeso. Pil løget og snit det, guleroden og porren i tynde skiver. Læg det ned til fisken. Bland timian og salvie i hvidvinen, før den hældes over. Strø salt på og kog ålen ved 200 grader i ca. 45 minutter. Kogetiden er afhængig af ålens tykkelse. Strø hakket persille på til sidst. Væden i gryden kan jævnes lidt med mel. Spis kartoffelmos eller løse ris til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 5883 gange,
og udskrevet 114 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu