Markrelfrikasse (Stegeso)

Markrelfrikasse (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Makrel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1250 g.makrel
2-3 gulerødder
2 dl.ærter
1 blomkålshoved
1 spsk.smør eller margarine
 persille
 salt
 hvid peber
 
Opskrift:
Skær makrellerne i fileter og skyl dem. Del hver filet i 2-3 stykker og drys dem med salt. Skær gulerødderne i skiver og del blomkålen i små buketter. Læg fisk, grønsager og hakket persille i den gennemfugtede stegeso. Drys salt og peber på og kom nogle smørklatter ved. Hæld 1 dl. vand over. Læg låg på og mørn retten ved 200 grader i ca. 35 minutter. Drys hakket persille på lige inden anretningen. Der kan spises hvide kartofler til.





karakterer:
Opskriften er vist 9912 gange,
og udskrevet 220 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu