Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Makrel i gryde ( Stegeso )

Makrel i gryde ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Makrel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2-3 makrel
 salt
 peber
0.5 citron saften heraf
6-8 tomater
250 g.champignon
 persille
 
Opskrift:
Rens og udben makrellerne. Læg dem i den gennemfugtede stegeso og drys fisken med salt og peber og dryp citronsaften på. Læg kvarte tomater ved sammen med de rensede, skiveskårne champignon. Lad retten stå under låg i ca. 45 minutter ved 220 grader. Server denne ret med hvide kartofler og hollandaise og pynt fisken med små persillekviste.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (5 stemmer)

Opskriften er vist 15721 gange,
og udskrevet 519 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu