Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Makrel i gryde ( Stegeso )

Makrel i gryde ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Makrel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2-3 makrel
 salt
 peber
0.5 citron saften heraf
6-8 tomater
250 g.champignon
 persille
 


Opskrift:

Rens og udben makrellerne. Læg dem i den gennemfugtede stegeso og drys fisken med salt og peber og dryp citronsaften på. Læg kvarte tomater ved sammen med de rensede, skiveskårne champignon. Lad retten stå under låg i ca. 45 minutter ved 220 grader. Server denne ret med hvide kartofler og hollandaise og pynt fisken med små persillekviste.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (5 stemmer)

Opskriften er vist 14889 gange,
og udskrevet 496 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu