Fiskefileter med svampe (Stegeso)

Fiskefileter med svampe (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Fiskefileter med svampe (Stegeso), billede 4 Fiskefileter med svampe (Stegeso), billede 1 Fiskefileter med svampe (Stegeso), billede 2 Fiskefileter med svampe (Stegeso), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
750 g.fiskefileter
500 g.kantareller eller champignon
4-5 tomater
1 løg
 salt
 peber
1 spsk.smør eller margarine
1 spsk.citronsaft
100 g.røget spæk
2.5 dl.hvidvin
 
Opskrift:
Læg et lag fiskefileter i den gennemfugtede stegeso. Anbring ganske tynde skiver spæk eller bacon på dem og tomatskiver. Strø hakkede svampe over. Kom et lag fiskefileter over og strø små spækterninger på. Drys krydderier over og hæld hvidvin og citronsaft på. Fisken mørner under låg på ca. 45 minutter ved 220 grader. Spis flutes til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (7 stemmer)

Opskriften er vist 27842 gange,
og udskrevet 836 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu