Krydret fiskefileter (Stegeso)

Krydret fiskefileter (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
750 g.fiskefileter
1 citron
 salt
 sennep
 paprika
 persille
 porrerblade
 sellerigrønt
 
Opskrift:
Lav en suppevisk af persille, sellerigrønt og porrebladene. Bland en marinade af citron, salt, sennep og paprika og vend fileterne i den. Læg dem i den gennemfugtede stegeso og anbring suppevisken ved siden af fisken. Lad retten mørne ved 220 grader i ca. 45 minutter.

Væden i gryden kan jævnes eller blot tilsættes lidt fløde. Til denne ret spises der løse ris, der gerne må være kogt med safran, så de smager godt og får en festlig gul farve.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10380 gange,
og udskrevet 195 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu