Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fiskegryde med grønsager ( Stegeso )

Fiskegryde med grønsager ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.fiskefileter
1 løg
3-4 gulerødder
1 lille blomkålshoved
0.5 lille selleri
2 porrer
2.5 dl.vand
2 spsk.hakket kørvel
 citronsaft
 salt
 peber
1-2 dråbertabasco
 
Opskrift:
Dryp fiskefileterne med citronsaft. Lad dem stå koldt, mens grønsagerne gøres i stand. Skær løget i tynde skiver, gulerødderne i aflange tynde stykker og del blomkålen i buketter. Sellerien skæres ud som gulerødderne og porrerne i tynde ringe. Læg fiskefileterne i den gennemfugtede stegeso og salt dem. Bland alle grønsagerne og læg dem over. Hæld vand tilsat salt og tabasco over. Kom evt. mere vand ved, det skal næsten dække grønsagerne. Lad retten mørne under låg i ca. 45 minutter ved 220 grader. Spis kartoffelmos til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (38 stemmer)

Opskriften er vist 22604 gange,
og udskrevet 980 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu