Ungarske fiskefileter (Stegeso)

Ungarske fiskefileter (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Oprindelsesland : Ungarn

UngarnIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.fiskefileter
75 g.bacon i skiver
1 lille løg
1 tsk.mild paprika
2.5 dl.sur fløde
 salt
 peber
 
Opskrift:
Læg halvdelen af baconskiverne i bunden af den gennemfugtede stegeso. Kom fiskefileterne over og strø paprika på. Vær varsom med salt, da fisken får smag af det salte bacon. Læg et lag baconskiver over fisken og drys grofthakket løg på. Rør fløden op med resten af paprikaen og hæld den over fisken. Lad retten mørne ved 220 grader i ca. 45 minutter. Spis hvide kartofler til og evt. kryddersmør.





karakterer:
Opskriften er vist 10922 gange,
og udskrevet 264 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu