Fiskegryde med tomater (Stegeso)

Fiskegryde med tomater (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
750 g.fiskefileter
750 g.tomater
2-3 spsk.reven ost
3 små løg
2.5 dl.fløde
 salt
 mild paprika
 
Opskrift:
Skær fileterne i mindre stykker. Flå tomaterne og skær dem i skiver. Hak løgene groft. Læg et lag fisk i bunden af den gennemfugtede stegeso og dæk dem med tomater. Strø hakket løg på, krydr med salt og paprika og drys reven ost på. Gentag dette til alt er anbragt i gryden. Strø et lag ost over til sidst. Lad retten mørne i ca.45 minutter ved 220 grader. Spis spaghetti til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12340 gange,
og udskrevet 469 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu