Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Schwizisk fiskegryde ( Stegeso )

Schwizisk fiskegryde ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Oprindelsesland : Schweiz

SchweizIndsendt :





Ingredienser:
750 g.fiskefileter
 hvedemel
1 citron
3-4 tomater
3-4 løg
2 spsk.hakket persille
1 dl.reven ost
 salt
 peber
2 spsk.smør
2 dl.sur fløde
1 spsk.hvedemel
 


Opskrift:

Skyl fiskefileterne og tør dem let. Vend dem i mel tilsat salt og peber. Brun dem et øjeblik i smørret på en pande. Læg dem i den gennemfugtede stegeso. Dryp halvdelen af citronsaften på. Skær tomaterne i skiver og læg dem og grofthakket løg og krydderier på fileterne. Dryp resten af citronsaften på. Lad fisken mørne under låg ved 200 grader i ca. 35 minutter. Rør melet ud med den sure fløde og jævn med det. Kom det over fisken og drys med reven ost. Retten skal stå ca. 10 minutter uden låg, så bliver den gylden på oversiden. Spis løse ris til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 7044 gange,
og udskrevet 120 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu