Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rødspættefilet en surprise ( Stegeso )

Rødspættefilet en surprise ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
8-10 rødspættefileter
8-10 mellemstore tomater
2 æggehvider
1 dl.piskefløde
25 g.frosne rejer
250 g.frossen spinat
 salt
 peber
 paprika
2 citroner
 reven ost
 dild
 
Opskrift:
Skyl og tør rødspættefileterne og rul dem sammen. Hold dem fast med kødpind eller en tandstik. Kom den optøede spinat i bunden ad den gennemfugtede stegeso. Flå tomaterne og løg dem på. Anvendes der dåsetomater, skal væden ikke kommes i gryden. Drys salt, peber og paprika på. Anbring filetrullerne ovenpå og lad retten stå under låg ved 250 grader i ca. 25 minutter, til fisken er næsten mør. Pisk hviderne og fløden stiv og bland det forsigtigt sammen med salt, peber og paprika. Hæld det over fisken og lad retten stå endnu ca. 10 minutter under låg. Drys lige inden anretningen reven ost og fintklippet dild på. Rejerne drysses over, og citronbåde anrettes sammen med fisken.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12931 gange,
og udskrevet 386 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

karina  -  2010-12-29 13:24:52
mumenum det lyder godt.det skal prøves

ylva  -  0000-00-00 00:00:00
en riktig god ret