Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fiskeruller i purløgsauce ( Stegeso )

Fiskeruller i purløgsauce ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Fiskeruller i purløgsauce ( Stegeso ), billede 4 Fiskeruller i purløgsauce ( Stegeso ), billede 1 Fiskeruller i purløgsauce ( Stegeso ), billede 2 Fiskeruller i purløgsauce ( Stegeso ), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4-6 torskefileter
50 g.røget spæk
1 løg
1 spsk.tomatpure
2.5 dl.yoghurt
2 bdt.Purløg
 citronsaft
 salt
 peber
 
Opskrift:
Dryp citronsaft på fiskefileterne og lad dem stå koldt, mens det øvrige tillaves.

Skær spækket i ganske små terninger og rist dem på panden. Tag dem op med en hulske. Brun de grofthakkede løg i fedtstoffet.

Krydr fiskefileterne med salt og peber. Pensl dem på indersiden med tomatpure og strø spæk og løg på. Rul dem sammen fra halen og opefter og fæstn dem med kødpinde eller tandstikker.

Læg fiskerullerne i den gennemfugtede stegeso ved siden af hinanden.

Rør den fintklippede purløg op i yoghurten og hæld den over fiskerullerne.

Fisken mørner på ca. 45 minutter ved 220 grader C. alm. ovn.

Spis hvide kartofler og en tomatsalat til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 21533 gange,
og udskrevet 401 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu