Fiskegullasch (Stegeso)

Fiskegullasch (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
750 g.torskefileter
500 g.løg
2.5 dl.hvidvin
4 spsk.olie
2 spsk.citronsaft
 salt
 paprika
 
Opskrift:
Smør bunden af den gennemfugtede stegeso med olie. Hak løgene grøft og strø halvdelen i gryden. Del fiskefileterne i strimler eller terninger og læg dem på. Drys løg på og skift med fisk og løg. Kom resten af olien og citronsaften ved. Læg låg på. Retten er færdig på ca- 45 minutter ved 200 grader. Kom den forvarmede hvidvin i til sidst og lad retten stå og viderekoge i ca. 5 minutter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 13129 gange,
og udskrevet 286 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu