Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Torskegryde ( Stegeso )

Torskegryde ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
700 g.torskefileter
3-4 porrer
250 g.karotter
2-3 spsk.hvidvin eller æblemost
 citronsaft
 salt
1 spsk.hvedemel
1.5 dl.fløde
 
Opskrift:
Gnid fiskefileterne med salt og dryp citronsaft på. Læg dem i den gennemfugtede stegeso. Skær porrerne ud i tynde ringe og dæk fiskefileterne med dem. Læg de skrabede karotter udenom. Hæld hvidvinen ved og lad retten mørne under låg ved 220 grader i ca. 35 minutter. Væden ved fisken kan godt hældes fra og jævnes med udrørt i fløde og evt. legeres med æggeblomme, før den igen hældes over fisken.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13598 gange,
og udskrevet 360 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu