Torskegryde (Stegeso)

Torskegryde (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
700 g.torskefileter
3-4 porrer
250 g.karotter
2-3 spsk.hvidvin eller Æblejuice
 citronsaft
 salt
1 spsk.hvedemel
1.5 dl.fløde
 
Opskrift:
Gnid fiskefileterne med salt og dryp citronsaft på. Læg dem i den gennemfugtede stegeso. Skær porrerne ud i tynde ringe og dæk fiskefileterne med dem. Læg de skrabede karotter udenom. Hæld hvidvinen ved og lad retten mørne under låg ved 220 grader i ca. 35 minutter. Væden ved fisken kan godt hældes fra og jævnes med udrørt i fløde og evt. legeres med æggeblomme, før den igen hældes over fisken.





karakterer:
Opskriften er vist 16069 gange,
og udskrevet 397 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu