Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Vildtragout (Stegeso)

Vildtragout (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Diverse rådyr

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
800 g.kød fra dyrekølle
100 g.røget spæk
250 g.champignon
2.5 dl.fløde
2.5 dl.bouillon
 salt
 hvedemel
 kulør
 
Opskrift:
Skær kødet ud i skiver og spæk stykkerne. Læg dem i den gennemfugtede stegeso. Kom fløde og bouillon ved og steg kødet i 1 ¼-1½ time ved 220 grader. Kom de skiveskårne champignonstykker i de sidste 15 minutter. Jævn saucen og smag den til. Farv den med kulør. Server ragouten med spaghetti eller kartoffelmos


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (7 stemmer)

Opskriften er vist 27266 gange,
og udskrevet 687 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu