Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegt hare ( Stegeso )

Stegt hare ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Hare

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 hare
50 g.smør
125 g.røget spæk
1.25 dl.sur fløde
 salt
 kulør
 


Opskrift:

Læg skiverne af spækket i den gennemfugtede stegeso. Gnid haren med salt og anbring den i gryden. Smør den med halvsmeltet smør og steg den 1½ til 1 ¾ time ved 220 grader. Forvarm den sure fløde og hæld den over haren, når den er stegt. Lad den stege med ca. 5 minutter. Smag saucen til og farv den med kulør. Spis hvide kartofler og grønsager til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11458 gange,
og udskrevet 176 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2011-10-05 02:15:23
Hvad er "røget spæk" for noget? Gris? Ko? Hval? Haha.