Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Stegt fasan ( Stegeso )

Stegt fasan ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasan - Fasaner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Stegt fasan ( Stegeso ), billede 4 Stegt fasan ( Stegeso ), billede 1 Stegt fasan ( Stegeso ), billede 2 Stegt fasan ( Stegeso ), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 fasaner
 smør
 salt
 peber
4 tynde skiver fersk spæk
250 g.champignon
2 dl.bouillon
 
2 dl.fløde
 hvedemel
 kulør
 
Opskrift:
Fyld de rensede fasaner med champignon skåret i stykker. Kom lidt smør og salt ved. Luk fasanerne med metalkød pinde og gnid dem med salt og peber. Læg dem i den gennemfugtede stegeso. Anbring tynde spækskiver på brystet med kødpinde. Kom bouillonen ved og steg fasanerne ved 220 grader i 1½ til 1 ¾ time.

Sigt skyen og skum evt. fedt af. drys hvedemel over i et tyndt lag og lad det opsuges. Koges op. tilsæt piskefløde og kulør og smag til med salt og peber.

Spis franske kartofler og ganske små hvide kartofler til.

Tips:

Fasaner kan også spises med en sauce der er smagt til med ribsgele.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (16 stemmer)

Opskriften er vist 64625 gange,
og udskrevet 1980 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

André  -  2018-03-07 20:28:12
Rigtig god for en nybegynder i køkkenet. Hver forsigtig med salten til sovsen, da det spæk jeg brugte afgav nok

Bettina.  -  2010-10-24 19:54:43
Super duper måde at tilberede Fasansteg på. Nem opskrift. Smagte herligt. Kan kun sige : prøv den :-)

hanne kornum  -  2008-07-27 16:53:04
rigtig god opskrift - jeg tilsætter vin så der bliver en rigtig god sauce jeg gav den 2 timer og den blev meget mør

Thea Munk  -  2007-10-17 12:30:48
bland champignon og grønne druer som fyld