Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegte duer ( Stegeso )

Stegte duer ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige VildtFugle - Due - Duer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
4 duer
 salt
 peber
 spæk
50 g.smør eller margarine
125 g.champignon
1 dl.fløde
 kulør
 


Opskrift:

Gnid de istandgjorte duer ind- og udvendig med salt og peber. Læg ganske tynde spækskiver over bryst og lår. Hold dem på plads ved hjælp af kødpinde. Anbring duerne i den gennemfugtede stegeso.

Steg dem ved 220 grader C i ca. 1 time. Stegetiden afhænger ganske af duernes alder.

Kom skiveskårne champignon i gryden de sidste 10 minutter af stegetiden. Tilsæt til sidst skyen fløde og farv den med lidt kulør.

Den kan jævnes med mel, men det er ikke nødvendigt.

Spis duerne med små hvide kartofler, der er brunede i smør, men ikke med sukker. Gele og en blandet frugtsalat smager godt til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (8 stemmer)

Opskriften er vist 27178 gange,
og udskrevet 852 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

CoolCook  -  2007-01-06 13:27:10
Mariner evt. duerne i rødvin og knuste enebær i køleskab 12 timer inden servering - mums!


CoolCook  -  2007-01-06 13:25:23
Hæld en sjat rødvin i sammen svampene gør retten endnu bedre