Minni-kalkun med kastanjefyld (Stegeso)

Minni-kalkun med kastanjefyld (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkun hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 minikalkun
500 g.kastanjer
 kalkunlever
250 g.hakket kalvekød
1 æg
2 spsk.whisky
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kog kastanjerne, så de kan pilles. Skær dem i småstykker og bland dem med småtskåren lever. Lav en fars af kastanjer, lever, æg, kalvekød, whisky og krydderier. Kom den i den rensede kalkun. Gnid kalkunen med salt udvendig og læg den i den gennemfugtede stegeso. Steg kalkunen i ca. 2½ time ved 250 grader. Hæld skyen fra og jævn den med en smørbolle og farv den med kulør. Spis rønnebærgele og kartoffelmos til. Små pillede kartofler brunede i smør passer også godt til denne ret, men der må ikke gives sukker til kartoflerne.





karakterer:
Opskriften er vist 10959 gange,
og udskrevet 200 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu