Minni-kalkun med kastanjefyld (Stegeso)
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkun hel Indsendt : Red : |
|
|
Kog kastanjerne, så de kan pilles.
Skær dem i småstykker og bland dem med småtskåren lever.
Lav en fars af kastanjer, lever, æg, kalvekød, whisky og krydderier.
Kom den i den rensede kalkun.
Gnid kalkunen med salt udvendig og læg den i den gennemfugtede stegeso.
Steg kalkunen i ca. 2½ time ved 250 grader.
Hæld skyen fra og jævn den med en smørbolle og farv den med kulør.
Spis rønnebærgele og kartoffelmos til.
Små pillede kartofler brunede i smør passer også godt til denne ret, men der må ikke gives sukker til kartoflerne.
|
|
Opskriften er vist 10959 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne