Stegt kalkun (Stegeso)

Stegt kalkun (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkun hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 minikalkun
 salt
 peber
 fars af 1 stor mørbrad
 smør eller margarine
 
Opskrift:
Mal kalkunens indmad gennem kødmaskinen eller hak den groft. Den kan også findeles på en blender. Kom den i kødfarsen og fyld farsen i den rensede kalkun. Gnid den med salt. Læg den i den gennemfugtede stegeso. Kalkunen skal stege ca 2½ time ved 250 grader. kalkun er ved almindelig stegning i ovn tilbøjelig til at blive tør, det sker ikke når den står under låg i den fugtige stegeso. Jævn skyen og smag den til med krydderier. Spis evt. grønsager til kalkunen eller hvide kartofler og en frisk salat af æbler, selleri og rødbeder i en mayonnaise, der er rørt op med ymer eller kvark.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 20612 gange,
og udskrevet 224 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu