Stegt kalkun (Stegeso)
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkun hel Indsendt : Red : |
|
|
Mal kalkunens indmad gennem kødmaskinen eller hak den groft.
Den kan også findeles på en blender.
Kom den i kødfarsen og fyld farsen i den rensede kalkun.
Gnid den med salt.
Læg den i den gennemfugtede stegeso.
Kalkunen skal stege ca 2½ time ved 250 grader.
kalkun er ved almindelig stegning i ovn tilbøjelig til at blive tør, det sker ikke når den står under låg i den fugtige stegeso.
Jævn skyen og smag den til med krydderier.
Spis evt. grønsager til kalkunen eller hvide kartofler og en frisk salat af æbler, selleri og rødbeder i en mayonnaise, der er rørt op med ymer eller kvark.
|
|
Opskriften er vist 23602 gange,
og udskrevet 241 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne