Bulgarsk hønsefrikasse (Stegeso)

Bulgarsk hønsefrikasse (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poulard

Oprindelsesland : Bulgarien

BulgarienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 poulard
2 gulerødder
2 porrer
1 selleri
2.5 dl.yoghurt
2.5 dl.sur fløde
3 fedhvidløg
 hvedemel
 salt
 peber
 
Opskrift:
Gnid den rensede poulard ind- og udvendig med salt og anbring den i den gennemfugtede stegeso. Snit alle grønsagerne i småstykker og rør dem sammen med yoghurt og fløde og hæld det ved poularden. Pres hvidløget ud over retten og lad den stege ved 250 grader i ca. 1½ time. Tag poularden op af gryden, fjern skindet og ben og skær den i passende stykker. Si saucen og tilsæt en jævning. Smag den til med salt og evt. en anelse sukker. Hæld den over kødstykkerne. Spis retten med løse ris.





karakterer:
Opskriften er vist 22615 gange,
og udskrevet 661 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-03-17 09:30:49
Det er ceme fraiche. Kan erstattes med yoghurt (med acidophilus)

  -   2005-01-01 01:01:01
Sur fløde??? Lyder ikke særligt lækkert! Mon ikke der er tale om creme fraiche (= sour cream)?!?