Bulgarsk hønsefrikasse (Stegeso)
Hovedingrediens : Kylling - Poulard Oprindelsesland : Bulgarien Indsendt : Red : |
|
|
Gnid den rensede poulard ind- og udvendig med salt og anbring den i den gennemfugtede stegeso.
Snit alle grønsagerne i småstykker og rør dem sammen med yoghurt og fløde og hæld det ved poularden.
Pres hvidløget ud over retten og lad den stege ved 250 grader i ca. 1½ time.
Tag poularden op af gryden, fjern skindet og ben og skær den i passende stykker.
Si saucen og tilsæt en jævning.
Smag den til med salt og evt. en anelse sukker.
Hæld den over kødstykkerne.
Spis retten med løse ris.
|
|
Opskriften er vist 22615 gange,
og udskrevet 661 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Svetoslav - 2007-03-17 09:30:49 Det er ceme fraiche. Kan erstattes med yoghurt (med acidophilus) anonym - 2005-01-01 01:01:01 Sur fløde??? Lyder ikke særligt lækkert! Mon ikke der er tale om creme fraiche (= sour cream)?!? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne