Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Bulgarsk hønsefrikasse ( Stegeso )

Bulgarsk hønsefrikasse ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poulard

Oprindelsesland : Bulgarien

BulgarienIndsendt :



Ingredienser:
1 poulard
2 gulerødder
2 porrer
1 selleri
2.5 dl.yoghurt
2.5 dl.sur fløde
3 fedhvidløg
 hvedemel
 salt
 peber
 
Opskrift:
Gnid den rensede poulard ind- og udvendig med salt og anbring den i den gennemfugtede stegeso. Snit alle grønsagerne i småstykker og rør dem sammen med yoghurt og fløde og hæld det ved poularden. Pres hvidløget ud over retten og lad den stege ved 250 grader i ca. 1½ time. Tag poularden op af gryden, fjern skindet og ben og skær den i passende stykker. Si saucen og tilsæt en jævning. Smag den til med salt og evt. en anelse sukker. Hæld den over kødstykkerne. Spis retten med løse ris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)

Opskriften er vist 19991 gange,
og udskrevet 628 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Svetoslav  -  2007-03-17 09:30:49
Det er ceme fraiche. Kan erstattes med yoghurt (med acidophilus)

  -  0000-00-00 00:00:00
Sur fløde??? Lyder ikke særligt lækkert! Mon ikke der er tale om creme fraiche (= sour cream)?!?