Poulard ”tokio” (Stegeso)

Poulard ”tokio” (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poulard

Oprindelsesland : Japan

JapanIndsendt :



Ingredienser:
1 poulard
4 spsk.rasp
125 grader hakket flæskesmåkød
2 æg
12-14 mandler
10-12 sure kirsebær
 salt
 peber
 mild paprika
 citronsaft
2 spsk.olie
 hvedemel
 kanel
 sukker
 
Opskrift:
Gnid den rensede poulard med salt og citronsaft ind- og udvendig. Bland flæskekødet med rasp og æg. Kom udstenede kirsebær i sammen med smuttede mandler, der er snittede, og smag farsen til med salt og peber. Kom den i poularden. Sæt lår og vinger fast med kødpinde, smør poularden med olie og drys paprika på. Læg poularden i den gennemfugtede stegeso. Steg den i ca. 1½ time ved 250 grader. Hæld skyen fra poularden og tilsæt evt. lidt sur kirsebærsaft. Jævn saucen og smag den til med kanel og en anelse sukker. Poularden kan steges med 1 dl. hvidvin, det giver skyen en meget pikant smag. Spis løse ris til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (8 stemmer)

Opskriften er vist 10223 gange,
og udskrevet 198 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu