Poulard i oliven (Stegeso)
Hovedingrediens : Kylling - Poulard Indsendt : Red : |
|
|
Skær det pillede løg i tynde ringe og svits det i olien, til de er klare, men ikke brune.
Afkøl det lidt, før det lægges i bunden af den gennemfugtede stegeso.
Gnid den rensede poulard ind- og udvendigt med salt og læg den i gryden.
Udsten de grønne oliven og hak dem groft.
Drys dem over poularden.
Lad den mørne ved 250 grader i ca 1½ time.
Stegetiden er afhængig af poulardens størrelse.
Hæld skyen fra og tilsæt tomatpure og en jævning lavet af med og fløde.
Farv den med kulør.
Til denne ret spises løse ris og en grøn salat med ringe af grøn peber og tomatskiver.
|
|
Opskriften er vist 7694 gange,
og udskrevet 264 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne