Poulard i oliven (Stegeso)

Poulard i oliven (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poulard

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 poulard
20 grønne oliven
2 dl.rødvin
1 stort løg
1-2 spsk.olie
1 spsk.tomatpure
 salt
 hvedemel
1 dl.fløde
 
Opskrift:
Skær det pillede løg i tynde ringe og svits det i olien, til de er klare, men ikke brune. Afkøl det lidt, før det lægges i bunden af den gennemfugtede stegeso. Gnid den rensede poulard ind- og udvendigt med salt og læg den i gryden. Udsten de grønne oliven og hak dem groft. Drys dem over poularden. Lad den mørne ved 250 grader i ca 1½ time. Stegetiden er afhængig af poulardens størrelse. Hæld skyen fra og tilsæt tomatpure og en jævning lavet af med og fløde. Farv den med kulør. Til denne ret spises løse ris og en grøn salat med ringe af grøn peber og tomatskiver.





karakterer:
Opskriften er vist 7483 gange,
og udskrevet 248 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu