Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hønseragout ( Stegeso )

Hønseragout ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 ung høne eller 2 kyllinger
6 tomater
2 grønne peber
1.25 dl.hvidvin
1.25 dl.bouillon
0.5 citron salt
 peber timian
1 fedhvidløg
 
Opskrift:
Del den rensede høne i portionsstykker. Gnid dem med salt og peber og anbring dem i den gennemfugtede stegeso. Kom strimler af grøn peber, flåede tomater, der er delt i fire dele, og knus hvidløg i. Rør hvidvinen med timian og citronsaft og hæld det over kødstykkerne. Lad retten mørne under låg i ca 1½ time ved 200 grader. Spis løse ris og grøn salat til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12721 gange,
og udskrevet 403 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Har du ikke en stegeso, kan denne opskrift også laves i almindeligt ovnfast fad med låg