Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Høne ”sirikit” ( Stegeso )

Høne ”sirikit” ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 ung høne
 salt
 peber
2 spsk.citronsaft
 
2 gulerødder
2 porrer
1 selleri
1 løg
0.5 tsk.timian
3 nelliker
 
4 dl.yoghurt
2 fedhvidløg
1 spsk.karry
 
 Sauce:
2 spsk.citronsaft
1 spsk.karry
1 spsk.smør
1 spsk.hvedemel
1 æggeblomme
 
 
Opskrift:
Del den rensede høne i portionsstykker og gnid dem overalt med salt, peber og citronsaft. Læg hønsekødsstykkerne i den gennemfugtede stegeso.

Skær gulerødder, porrer og selleri småt ud og kom dem i gryden.

Bland yoghurten med knust hvidløg og karry og hæld den i. Lad retten mørne ved 200 grader i ca 1½ time.

Saucen til med citronsaft og karry. Jævn den med en smørbolle af mel og smør og leger den med æggeblomme. Hæld saucen over kødstykkerne i gryden og server dem i gryden.

Spis løse ris til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10577 gange,
og udskrevet 388 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Per  -  2020-07-09 14:59:30
Jeg ville tilsætte løg, timian og nelliker sammen med de andre grønsager inden retten sættes i ovnen.

majbrit  -  2020-07-09 12:36:23
Hvornår tilsættes nelliker, timian og løget ?