Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Høne ”calcutta” ( Stegeso )

Høne ”calcutta” ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :



Ingredienser:
1 ung høne
3 spsk.smør eller margarine
 salt
 peber
1 tsk.karry
1 knsp.muskatnød knust
1 knsp.sukker
1 citron saft heraf
1 tsk.stødt ingefær
 mangochutney
2 appelsiner
2.5 dl.sur fløde
1 æggeblomme
 
Opskrift:
Del den rensede høne i portionsstykker. Gnid dem med salt, peber og citronsaft. Læg smørklatter i den gennemfugtede stegeso og anbring kødstykkerne i gryden. Lad retten stege ca. 70 minutter ved 220 grader. Tilsæt karry, muskatnød, salt, sukker, lidt citronsaft og de småtskårne appelsinstykker. Steg retten yderligere ca. 10 minutter, til kødet er mørt. Kom den sure fløde og mangochutney i. Smag til og leger den til allersidst med æggeblomme, der er pisket ud i lidt koldt vand. Spis løse ris til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 17083 gange,
og udskrevet 491 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu