Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ingefærkyllinger ( Stegeso )

Ingefærkyllinger ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 kyllinger
2 tsk.stødt ingefær
 salt
30 g.smør eller margarine
 
Opskrift:
Gnid de rensede kyllinger ind- og udvendig med salt og stødt ingefær. Kom dem i den gennemfugtede stegeso. Læg smørklatter på kyllingerne. Steg ingefærkyllingerne i ca. 50 minutter ved 250 grader. Spis grillstegte tomater og løse ris til. Der skal ikke serveres anden sauce til end den sky der findes i gryden. For at få det hele med er det nødvendigt at koge lidt vand i gryden til sidst, men pas på, det skal være kogende vand, som kommes i den varme gryde, ellers kan den let springe.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 20589 gange,
og udskrevet 480 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu