Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kinesiske kyllingelår ( Stegeso )

Kinesiske kyllingelår ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingeunderlår

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :


Kinesiske kyllingelår ( Stegeso ), billede 4 Kinesiske kyllingelår ( Stegeso ), billede 1 Kinesiske kyllingelår ( Stegeso ), billede 2 Kinesiske kyllingelår ( Stegeso ), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 pk.frosne kyllingeunderlår
60 g.smør eller margarine
250 g.champignon
125 g.skalotteløg
1 dl.mandler
1 dl.rosiner
 salt
 peber
 kinesisk soya
 karry
 


Opskrift:

Tø kyllingelårene op.

Tør dem i papir fra køkkenrullen og brun dem på panden i fedtstof. Drys salt, peber og karry på stykkerne. Læg dem i den gennemfugtede stegeso. Tilsæt skiveskårne champignon og de pillede løg.

Smut mandlerne og flæk dem en gang. Kom dem og rosinerne i og dryp lidt kinesisk soya på.

Steg kyllingelårene ved 220 grader C. alm. ovn i ca. 40 minutter.

Spis løse ris til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (23 stemmer)

Opskriften er vist 62904 gange,
og udskrevet 1813 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Frydendal  -  2013-02-09 20:25:32
Super god ret som faldt i god jord... Eneste krisik jeg fik, var at der ikke var mad nok og jeg måtte lave den igen efter kun 3 dage.


Charles  -  2013-01-06 19:35:01
Havde ikke flere rosiner, udstenede i stedet nogle dadler og svesker og skar dem i rosinstørrelse.


Per  -  2011-05-15 15:30:05
Vi brugte 1000 g. kyllingeunderlår (trommestikker) det var lige i underkanten til 4 pers., men på den anden side så var der ikke plads til så meget mere.


Elizabeth   -  2011-02-25 08:22:35
En fantastisk god og nem ret til Rømeren. Har brugt den mange gange til gæstebud og får meget gode reaktioner. Serveret med røde ris er det også en smuk ret.


D  -  2007-01-25 19:13:58
superlækker!