Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Stegt kylling i stegeso

Stegt kylling i stegeso, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Stegt kylling i stegeso, billede 4 Stegt kylling i stegeso, billede 1 Stegt kylling i stegeso, billede 2 Stegt kylling i stegeso, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 stor eller 2 små kyllinger
 salt
 peber
 persille
 
 smør
 olie
 
 fløde
 meljævning
 kulør
 
 små kartofler
 agurkesalat
 
Opskrift:
Gnid de rensede kyllinger udvendigt med salt og peber. Pluk og skyld persillen og put den i kyllingen.

Fæstn lår og vinger med kødpinde eller snor og brun kyllingen godt på pande eller i gryde i smør og olie. Læg kyllingerne i den gennemfugtede stegeso og hæld fedtstoffet fra panen over og kryder kyllingerne udvendigt med salt og peber.

Læg indmaden og persille stænglerne ved siden af kyllingerne, læg låget på og steg dem ved 250 grader C. alm. ovn i ca. 60 minutter. Stegetiden er afhængig af kyllingernes størrelse.

Tilsæt den meget kraftige sky lidt fløde og kulør og smag den til.

Spis hvide små kartofler og agurkesalat til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (28 stemmer)

Opskriften er vist 121948 gange,
og udskrevet 3326 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

majbrit  -  2011-03-08 12:19:04
jeg tog låget af stegesoen i 10 minutter, og den blev sprød, kyllingen og sovsen blev bare så god :-))

Per  -  2008-06-16 07:46:01
Saucen kan du lave på samme pande eller gryde som du brugte til at brune kyllingerne på, så sparer du opvask.

jytte  -  0000-00-00 00:00:00
læg 2 gulerødder skåret i tynde skiver ved siden af kyllingerne og lad dem stege med. Så får skyen en kraftigere smag