Hel kylling i stegeso
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gnid de rensede kyllinger udvendigt med salt og peber.
Pluk og skyld persillen og put den i kyllingen.
Fæstn lår og vinger med kødpinde eller snor og brun kyllingen godt på pande eller i gryde i smør og olie. Læg kyllingerne i den gennemfugtede stegeso og hæld fedtstoffet fra panen over og kryder kyllingerne udvendigt med salt og peber. Læg indmaden og persille stilkene ved siden af kyllingerne, læg låget på og steg dem ved 250 grader C. alm. ovn i ca. 60 minutter. Stegetiden er afhængig af kyllingernes størrelse. Tilsæt den meget kraftige sky lidt fløde og kulør og smag den til. Spis hvide små kartofler og agurkesalat til. |
|
Opskriften er vist 141574 gange,
og udskrevet 3511 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (28 stemmer) |
|
Kommentarer hanne - 2021-11-21 18:22:42 hvor sstor en stegeso skal brues til en hel kylling med tilbehør majbrit - 2011-03-08 12:19:04 jeg tog låget af stegesoen i 10 minutter, og den blev sprød, kyllingen og sovsen blev bare så god :-)) Per - 2008-06-16 07:46:01 Saucen kan du lave på samme pande eller gryde som du brugte til at brune kyllingerne på, så sparer du opvask. jytte - 2005-01-01 01:01:01 læg 2 gulerødder skåret i tynde skiver ved siden af kyllingerne og lad dem stege med. Så får skyen en kraftigere smag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne