Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lammeragout ( Stegeso )

Lammeragout ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.lammebov
3 små løg
3-4 spsk.smør eller margarine
2 dl.hvidvin
8 tomater
8 sorte oliven
1 laurbærblad
1 tsk.rosmarin
 salt
1 knsp.paprika
1.25 dl.piskefløde
2 spsk.finthakket kørvel
 
Opskrift:
Pil løgene og hak dem groft. Svits dem i fedtstof på en pande. Skær lammekødet i terninger og brun dem i fedtstoffet. Hæld hvidvinen ved og kom det over i den gennemfugtede stegeso. Del tomaterne i kvarte, udsten de sorte oliven og hak dem groft. Kom det i gryden til kødet. Læg laurbærbladet på og drys med salt, rosmarin paprika. Lad retten mørne under låg i ca. 1 ¾ time ved 200 grader. Pisk fløden stiv og bland kørvelen i. Lige inden anretningen røres denne grønne blanding forsigtigt i. Lammeragouten spises med flutes og grøn salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11291 gange,
og udskrevet 242 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu