Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lam i kål ( Stegeso )

Lam i kål ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
750 g.lammekød uden ben
750 g.kål (hvidkål eller spidskål)
2 løg
2 gulerødder
2 porrer
0.25 selleri
2.5 dl.vand eller bouillon
2 tsk.kommen
2 kvistetimian eller 1 tsk. tørret timian
 salt
 peber
 persille
 
Opskrift:
snit kålen meget fint og bland den med grofthakket løg, småtskårne gulerødder, porrer og selleri. Skær lammekødet i ganske tynde skiver og kom det i blandingen som lægges i den gennemfugtede stegeso. Hæld vand ved og drys kommen og krydderierne i. Lad retten småstege under låg i ca. 1 ¾ time ved 200 grader. Drys masser af hakket persille på lige inden anretningen. Lam i kål kan gøres mere særpræget, hvis der tilsættes mere kommen Der spises rugbrød til


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14911 gange,
og udskrevet 372 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu