Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lam i asparges ( Stegeso )

Lam i asparges ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1250 g.lammebryst eller lammebov
4 dl.vand
 salt
4-5 spsk.hvedemel
50 g.smør eller margarine
500 g.asparges
1.25 dl.piskefløde
 


Opskrift:

Skær kødet ud i passende stykker. Læg det i den gennemfugtede stegeso. Hæld vand ved og drys salt på. Lad det mørne under låg i ca. 1½ time ved 200 grader. Hvis det er friske asparges, der anvendes, skal de koge med i de sidste 10 minutter af kogetiden. Henkogte asparges kommes i til sidst, så de blot varmes op i saucen. Jævn suppen med en smørbolle af mel og fedtstof. Piskefløden tilsættes lige inden anretningen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6799 gange,
og udskrevet 139 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2010-06-22 10:32:17
Læg mærke til at lammebryst formentlig er med ben, så lammebov, skal der sikkert kun bruges 750 g. rent kød