Lam i asparges (Stegeso)

Lam i asparges (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1250 g.lammebryst eller lammebov
4 dl.vand
 salt
4-5 spsk.hvedemel
50 g.smør eller margarine
500 g.asparges
1.25 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Skær kødet ud i passende stykker. Læg det i den gennemfugtede stegeso. Hæld vand ved og drys salt på. Lad det mørne under låg i ca. 1½ time ved 200 grader. Hvis det er friske asparges, der anvendes, skal de koge med i de sidste 10 minutter af kogetiden. Henkogte asparges kommes i til sidst, så de blot varmes op i saucen. Jævn suppen med en smørbolle af mel og fedtstof. Piskefløden tilsættes lige inden anretningen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7429 gange,
og udskrevet 175 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Per  -  2010-06-22 10:32:17
Læg mærke til at lammebryst formentlig er med ben, så lammebov, skal der sikkert kun bruges 750 g. rent kød