Lammebov i karry (Stegeso)

Lammebov i karry (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 lammebov
 salt
 karry
1 spsk.smør eller margarine
1.5 dl.vand
1 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Skær lammeboven i 10-12 stykker og gnid dem med karry. Læg kødstykkerne i den gennemfugtede stegeso. Kom smørklatter ved, drys salt på og hæld vandet ved. Lad retten stå under låg. Ca. 1½ time ved 200 grader. Hæld piskefløden i og smag saucen til. Den kan evt. jævnes med lidt mel, men det er ikke nødvendigt. Løse ris spises til.





karakterer:
Opskriften er vist 11100 gange,
og udskrevet 250 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu