Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lammebov i karry ( Stegeso )

Lammebov i karry ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 lammebov
 salt
 karry
1 spsk.smør eller margarine
1.5 dl.vand
1 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Skær lammeboven i 10-12 stykker og gnid dem med karry. Læg kødstykkerne i den gennemfugtede stegeso. Kom smørklatter ved, drys salt på og hæld vandet ved. Lad retten stå under låg. Ca. 1½ time ved 200 grader. Hæld piskefløden i og smag saucen til. Den kan evt. jævnes med lidt mel, men det er ikke nødvendigt. Løse ris spises til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9802 gange,
og udskrevet 234 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu