Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ribbensteg i stegeso

Ribbensteg i stegeso, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Ribbenssteg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Ribbensteg i stegeso, billede 4 Ribbensteg i stegeso, billede 1 Ribbensteg i stegeso, billede 2 Ribbensteg i stegeso, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.ribbensteg
 salt
3 æbler
13 svesker
 sukker
 
Opskrift:
Gnid stegen med salt og læg den i den gennemfugtede stegeso. Læg æblesnitter og de udblødte svesker ved siden af stegen. Drys evt. lidt sukker på. Stegen skal stege i ca. 1½ time ved 220 grader C. alm. ovn.

Fjern evt. låget og efterbrun sværen, hvis den ikke er tilstrækkelig brun.

Giv rødkål og hvide eller brunede kartofler til. Frugten har opsuget en del af kødsaften og det afsmeltede fedt, derfor er det unødvendigt med brun sauce til. Men den kan laves af den sky som hældes fra.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (19 stemmer)

Opskriften er vist 87975 gange,
og udskrevet 1996 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu