Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Halskam med krydderurter ( Lergryde )

Halskam med krydderurter ( Lergryde ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekam

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.nakkekam uden spæk
1 løg
2.5 dl.hvidvin
 esdragon
2-3 gulerødder eller 250 g. karotter
 salt
 vand
 hvedemel
 


Opskrift:

Gnid kødet med salt og peber og læg det i den gennemfugtede lergryde. Kom hvidvin ved og drys hakket løg og klippet esdragon (eller anden krydderurt) på kammen. Skær gulerødderne i småstykker og læg dem ved kødet. Steg kammen ved 250 grader i ca. 1 ¾ time. Stegetiden er afhængig af kødets tykkelse Hvis der anvendes stegetermometer, skal det vise 80 grader i midten af kødet. Lav en sauce af den siede sky, og tilsæt til sidst friskklippet esdragon. Spis små hvide, faste kartofler til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9291 gange,
og udskrevet 160 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
Af hvilket dyr?