Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sprængt svinekam med blomkål polonæse ( Lergryde )

Sprængt svinekam med blomkål polonæse ( Lergryde ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1000 g.sprængt svinekam
2.5 dl.vand
1 blomkålshoved
250 g.karotter
250 g.ærter
2 æg
1 dl.rasp
 smør
 


Opskrift:

Kom svinekammen i den gennemfugtede lergryde. Tilsæt vand og lad kødet mørne ved 220 grader i ca. 70 minutter. Kog ærter og karotter med i de sidste 15 minutter. Hertil serveres et kogt blomkålshoved, der anrettes på et rundt fad med ærter og karotter placeret udenom. Brun raspen i smør på panden og tilsæt hakkede, hårdkogte æg. Hæl denne blanding over lige inden anretningen. Der an serveres smør rørt op med krydderurter til. Både esdragon og citronmelisse passer til. Almindeligt rørt smør med persille kan også anvendes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8917 gange,
og udskrevet 143 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu