Gnid kødet med salt og peber og læg det i den gennemfugtede stegeso.
Hæld vandet ved og læg smørklatter på kammen.
Steg den ved 250 grader i ca 1 ¼ time.
Stegetiden afhænger af kødets tykkelse.
Hvis der anvendes stegetermometer, skal det vise 80 grader i midten af kødet.
Jævn skyen og smag den til.
Giv grønsager til eller kartofler og en eller anden spændende grøn salat eller råkost
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 15673 gange, og udskrevet 397 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider