Kalvehaleragout au printemps (Stegeso)

Kalvehaleragout au printemps (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvehale

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3 kalvehaler
2.5 dl.bouillon
250 g.ærter
250 g.kartofler
250 g.asparges
 hvedemel
 smør
 persille
 
Opskrift:
Lad slagteren dele kalvehalerne. Læg dem i den gennemfugtede stegeso. Hæld bouillon ved og evt. salt. Lad dem mørne ved 200 grader i ca. 2 timer. Det sidste kvarter skal de småtskårne grønsager koge med. Jævn saucen med mel og kom en klat smør i. Smag retten til. Spis små pillekartofler til. Drys hakket persille på lige inden serveringen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13343 gange,
og udskrevet 347 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu