Nyreragout (Stegeso)

Nyreragout (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvenyre

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 kalvenyrer eller 3 svinenyrer
 hvedemel
 salt
 peber
50 g.smør eller margarine
3-4 gulerødder
1 tsk.mild paprika
5 dl.bouillon
 sherry
 smør
 
Opskrift:
Flæk nyrerne og fjern fedtlaget. Læg dem i vand tilsat lidt eddike i ca. ½ time. Skær dem i terninger. De kan ristes på panden i fedtstof, men det er ikke nødvendigt. De kan godt med det samme lægges i den gennemfugtede stegeso og overhældes med bouillon. Drys krydderierne ved. Kom småtskårne gulerødder i og lad retten mørne i løbet af ca. 1 time ved 200 grader. Jævn saucen og smag til med sherry. Kom evt. en klat smør i. Der kan kommes ærter i retten. Spis den med kartoffelmos til.





karakterer:
Opskriften er vist 15051 gange,
og udskrevet 258 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu