Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalvekoteletter i grønsagsmos ( Römertopf )

Kalvekoteletter i grønsagsmos ( Römertopf ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 kalvekoteletter
3-4 løg
3-4 gulerødder
500 g.kartofler
2.5 dl.hvidvin
 salt
 peber
3 spsk.smør
 
Opskrift:
Riv kartofler, gulerødder og løg groft og kom det i den gennemfugtede römertopf sammen med salt og peber, foruden halvdelen af hvidvinen. Grønsagerne skal mørne ca. 25 minutter ved 200 grader. Brun kalvekoteletterne på panden i smør på begge sider og læg dem over grønsagerne i römertopfen efter de 25 minutter. Drys salt og peber på og hæld resten af vinen ved. Efter endnu ½ times stegning ved 200 grader er koteletterne møre. Spis flutes til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12992 gange,
og udskrevet 504 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2013-01-01 19:35:14
Synes ikke det blev til noget, der mindede om "mos", og smagen var absolut ikke et hit. Min mand smed maden ud efter een mundfuld :-/