Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Zigeunersteg i stegeso

Zigeunersteg i stegeso, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseinderlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.okseinderlår
100 g.røget spæk
2 store syltede agurker
1 stort løg
1 gulerod
0.25 selleri
4 dl.vand
0.5 dl.tokajer
1 spsk.mild paprika
 salt
 hvedemel
 
Opskrift:
Skær spækket i strimler og spæk stegen med det. Snit agurkerne i skiver og læg dem i bunden af den gennemfugtede stegeso. Gnid stegen med salt og læg den i gryden. Skær grønsagerne og løget småt ud og kom det ned omkring stegen. Hæld vandet ved og strø paprika på. Kom ¼ dl. tokajer ved. Læg låg på og lad kødet mørne i ca 1 ¼ time ved 250 grader. Stegetiden er afhængig af kødets kvalitet og tykkelse. Brug evt. et stegetermometer, så kødet kan blive passende stegt Det skal vise 60 grader hvis kødet skal være rødt indvendigt, og 68 når man ønsker det gennemstegt. Tag stegen op af stegesoen og si skyen over i en gryde, så grønsagerne kan kastes bort. Jævn saucen og smag den til med resten af tokajerne, salt, sukker og paprika. Hertil spises spaghetti rystes i smør og en grøn salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 14876 gange,
og udskrevet 218 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu