Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Mexikansk fiskegryde

Mexikansk fiskegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :



Ingredienser:
400 g.rødspættefilet
4 skalotteløg
1 tsk.salt
0.5 tsk.paprika
2 knsp.cayennepeber
1 grøn peberfrugt
1 ds.hakkede tomater
2 spsk.mild chilisauce
2 spsk.raps - eller olivenolie
 
 Salat:
0.5 iceberg salat
2-3 tomater
0.5 agurk
100 g.majs
 
Opskrift:
Skær fiskefileterne i tern på ca. 1½ cm Rens løg og grøn peber og skær dem i små tern Varm wokken godt op, og kom olien i Svits løgene til de er let brune Tilsæt peberfrugt, hakkede tomater, chilisauce og krydderier Vend fiskefileterne forsigtigt i og dæmp varmen Lad retten småsimre 3-4 minutter Smag til med salt og peber.

Salat:
Salat tomater og agurk skæres i mindre stykker og blandes med majsene


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (6 stemmer)

Opskriften er vist 10303 gange,
og udskrevet 281 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu