Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Redaktørens fiskegryde

Redaktørens fiskegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.filet af torsk havkat sandart eller lign. (dog ikke fladfisk)
200 g.bacon i tern
3 store løg
4 dl.piskefløde
3 spsk.hvedemel
2 ds.flåede tomater
300 g.champignon
2 grønne peberfrugter
 
Opskrift:
Baconterningerne steges i en smule olie. Herefter steges løgene let i fedtet fra baconen og endelig skæres fiskefileterne i strimler. Nu kommes følgende lagvis i en smurt gryde: Torskestrimlerne, tomaterne (minus saften, der gemmes), peberen - der er skåret i tynde strimler, champignonerne - der er halverede, samt endelig de stegte bacontern og de stegte løgringe. Herefter røres melet sammen med piskefløden, saften fra tomaterne samt salt og peber. denne sauce hældes over ingredienserne i gryden og retten får lov at småsnurre over ilden i cirka 20 minutter. Til retten serveres løse ris. Drikkevarer efter tørst.. og den er ofte stor, hvis retten er rigtigt krydret.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (6 stemmer)

Opskriften er vist 11217 gange,
og udskrevet 303 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2010-07-16 12:42:00
Lyder som en ret, der absolut må prøves