Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fiskegryde a la' Bacalao

Fiskegryde a la' Bacalao, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :


Fiskegryde a la Fiskegryde a la Fiskegryde a la Fiskegryde a la
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Torskefilet uden skind
3 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
3 Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
6 Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Grønne bønner, friske
5 dl. Fiskebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Paprika, edelsuss
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Hak alle grøntsagerne i terninger.

Varm olivenolien. Løg, hvidløg og peberfrugt steges lidt og bagefter tilsættes kartofler, gulerødder, paprika og bouillonen hældes ved.

Efter ca. 15 min. tilsættes tomatbåde, grønne bønner og fisk. Til sidst drysses retten med persille.

Serveres i en dyb tallerken. Kan evt. pyntes med rejer.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (14 stemmer)

Opskriften er vist 25080 gange,
og udskrevet 588 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 7321 (1743 kcal)
KJ pr. Pers. 1830 (435 kcal)
Vægt ialt 3333 gram
Vægt pr. Pers. 833 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 219 KJ (52 kcal)
Protein 5.4 gram
Fedt 0.4 gram
Kulhydrat 7.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

cej  -  2007-05-19 16:54:37
bacalao er saltet tørret torsk. Bruger man dette til retten, skal det udvandes 5-6 gange over 2 døgn med henstand i køleskab.

ove nielsen  -  0000-00-00 00:00:00
Det er faktisk den bedste måde jeg nogensinde har fået fisk(torsk)kan varmt anbefales